Planlegger Arendalsuka som normalt etter unntaksår

Arendalsuka 2019. (Foto: Arendalsuka, Mona Hauglid)
Arendalsuka 2019. (Foto: Arendalsuka, Mona Hauglid)

Ledelsen i Arendalsuka er optimistiske med hensyn til normal gjennomføring i august: – Men vi er forberedte på at enkelte smitteverntiltak fortsatt kan gjelde i august, sier prosjektleder Tone Skindlo Taraldsen.

Ledelsen i Arendalsuka ser lyst på årets arrangement.

– Vi planlegger for en tett opptil normal Arendalsuka i år. Akkurat i år vil jeg si det er fordel å arrangere noe som starter først 16. august, sier prosjektleder Tone Skindlo Taraldsen.

Ledelser er i tett dialog med kommuneoverlege i Arendal kommune, Preben Aavitsland, og sier at selv om det tas noen forbehold, er Aavitsland optimistisk med tanke på situasjonen i august.

– På bakgrunn av dette, planlegger vi nå et arrangement så tett opp mot den vanlige Arendalsuka som mulig. Samtidig følger vi med på smittesituasjonen og er forberedt på at enkelte smitteverntiltak fortsatt kan gjelde i august.

Arendalsuka 2020 utgikk i sin originale form grunn pandemien. I stedet lanserte Arendalsuka en rekke digitale arrangementer.

Også konferansen Arctic Circle på Island, planlegges om tilnærmet normalt i år, etter å ha kjørt konferansen digitalt i fjor.

Les også:

Nøkkelord