Ny sjef for NHO Troms og Svalbard

Christian Chramer. Foto: Marius Fiskum/Norges sjømatråd
Christian Chramer går fra jobben som kommunikasjonsdirektør og regionansvarlig for Asia i Sjømatrådet for å bli regiondirektør i NHO Troms og Svalbard.

Christian Chramer går fra jobben som kommunikasjonsdirektør og regionansvarlig for Asia i Sjømatrådet for å bli regiondirektør i NHO Troms og Svalbard. 

Chramer er 41 år, og har utdannelse fra Krigsskolen, Norges Handelshøyskole og UiT Norges arktiske universitet. Før han begynte i Sjømatrådet var Chramer ansatt i sentrale stillinger i Forsvaret. 

Chramer begynner i den nye jobben 2. februar 2015. 

- Jeg er svært glad for muligheten til å jobbe for NHOs medlemsbedrifter i Troms og på Svalbard. Nord-Norge er i rivende utvikling og vi har store muligheter i landsdelen. Disse vil jeg å bidra til å gjøre mer synlige. I tillegg ønsker jeg å være en aktiv samspillspartner for medlemmer og interessenter og ser fram til å ta fatt på de mange spennende oppgavene i NHO på nyåret, sier Chramer.

NHO-direktør Ole Erik Almlid er meget fornøyd med ansettelsen av Chramer. 

- Chramers bakgrunn gjør at vi har store forventninger til ham. Næringslivet i Troms og Svalbard får en representant med internasjonal næringslivserfaring, meget god utdannelse og lederegenskaper som vil bety et løft for oss. Hans visjon for regionen gjør meg trygg på at våre medlemmer vil få en fremoverlent, synlig og inkluderende regiondirektør i Chramer, sier Almlid.

Styreleder for NHO Troms og Svalbard, Ivan C. Burkow, mener Chramers kjennskap til nordnorsk næringsliv som et stort pluss:

- NHO Troms og Svalbard spiller en viktig rolle både regionalt og med hensyn til forståelsen av landsdelen i en nasjonal sammenheng. Med Chramer har vi fått en direktør som vil bidra til å synliggjøre dette. Han vil bli en ressurs for medlemsbedriftene våre. Samtidig er jeg sikker på at han vil bidra til å videreutvikle NHO som organisasjon i nord, sier styrelederen.

Nøkkelord