Nå kommer SALT-arkitektene

De enorme fiskehjellene er allerede kommet på plass på stranda. Førstkommende lørdag kommer 35 arkitektstudenter fra hele verden til Sandhornøy, for å bistå i arbeidet med å utforme SALT-prosjektet.

Byggeprosessen ledes av den finske arkitekten og kunstneren Sami Rintala.

Andreas Førde, som er daglig leder for det unike miljø, kunst- og kulturprosjektet, forteller at studentene kommer uten tegninger, og at tanken er at de gjennom en workshop med Rintala sammen skal finne ut hvordan de ulike byggene og konstruksjonene skal fremstå.

– Jeg tror det kan bli kjempetøft, sier Førde.

HNN har tidligere i år omtalt prosjektet, som fra august håper å trekke tusenvis av besøkende til Langsanden i Gildeskål kommune.

Før åpningshelga i august skal alt fra amfi-sauna til restaurant på stranda komme på plass. Prosjektet skal være på Sandhornøy i ett år før det reiser videre til andre arktiske land.

I disse dager jobber prosjektledelsen med booking av artister, og foreløpig ser det ut til at de første lanseres 15 juni. 

– Eller senest 23.juni, skyter Førde inn, før han legger til at de legger opp til å slippe fire kvartalsprogrammer.
 

 

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.