Møter gjerne Næringsarena Nord

Her er lederne for de respektive næringsforeningene i Næringsarena Nord. Bak f.v: Magnus Skjelmo Kristiansen (Tromsø), Nils-Ole Steinbakk (Fauske), Stig Kjærvik (Harstad), Kjetil Moe (Narvik). Foran f.v: Ove Røeggen (Hammerfest), Hilde Hardy (Bodø), Mariann Meby (Bodø, og nyvalgt leder for Næringsarena Nord), Trine Rimer (Mo i Rana) og Kjell Eirik Mortensen (Alta). (Foto: Hege Eilertsen)

- Vi er veldig interessert i å ha tett dialog med næringsforeningene i nord, sier Trond Haukanes, direktør ved Nord-Norges Europakontor i Brussel.

Det var før helgen at Næringsarena Nord - som er nettverket til næringsforeningene i Nord-Norge - etterlyste en bedre kommunikasjon med landsdelens representasjonskontor i EU-hovedstanden.

- Vi kjenner ikke de, og de kjenner ikke oss, oppsummerte nyvalgt leder for nettverket Mariann Meby i forbindelse med nettverkets samling i Bodø.

Nettverket møtes to-tre ganger i året, og i Bodø ble det besluttet å invitere representanter fra Europakontoret til neste møte. Det er en invitasjon Haukenes setter pris på:

- Vi har besøkt flere av næringsforeningene allerede, og også kommet med forslag om besøk her nede. Men det er vel første gang vi ser at det kommer en samlet vurdering om at de ønsker et tettere samarbeid med oss. Det er vi absolutt er interessert i, så vi kommer gjerne, sier han.

Trond Haukanes, direktør ved Nord-Norges Europakontor. (Foto: Arne.F.Finne)
Trond Haukanes, direktør ved Nord-Norges Europakontor. (Foto: Arne.F.Finne)

Tags