Videregående satsing internasjonalt

Kirkenes videregående skole satser internasjonalt. Til høsten starter verdens nordligste IB-skole.

Elever fra hele Finnmark og resten av verden kan nå søke seg til studiet, som er for motiverte elever som ønsker en annerledes utfordring.

-IB er ingen eliteskole, men for elever som søker etter noe annet enn den vanlige skolegangen på studiespesialiserende, sier koordinator for IB-skolen i Kirkenes, Nina Greiner Iversen, til nettsidene til North Norway European Office.

I desember ble Kirkenes videregående skole godkjent som en IB World School. De om lag 3700 skolene som er godkjent verden over, er kjent for å gjøre elever godt forberedt til å ta fatt på høyere utdanning og ta for seg lokale så vel som globale utfordringer.

-Det som tydeligst skiller IB DP fra Studiespesialiserende linje (ST), er at elevene har færre fag og får mer dybdekunnskap i hvert fag. I tillegg jobbes det mer på tvers av fagene slik at elevene får et bedre helhetsbilde enn det en gjør på ST, forklarer Greiner Iversen.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.