Lageret til Northland fikk store skader under under stormen 29. januar i år. Nå overtas det av Narvik Havn KF. (Foto: TorbjørnS/Wikimedia)
Lageret til Northland fikk store skader under under stormen 29. januar i år. Nå krangler Northland Logistics AS med Narvik Havn, som er grunneier, om hvem som har rettigheter til eiendommene i Narvik. (Foto: TorbjørnS/Wikimedia)

Konkursboet til Northland er uenige med Narvik Havn

Konkursboet etter Northland Logistics er uenige med Narvik Havn om rettighetene og forpliktelsene til eiendommene i Narvik. 

Ifølge boberetningen ønsker boet at avtalene skal overføres til selskapet, men dette ønsker ikke Narvik Havn. 

Bobestyrer Knut Ro forklarer at Narvik Havn mener det norske boet ikke har noen rettigheter siden avtalen er gjort med det svenske morselskapet Northland Resources AB. 

– Vi er uenige i det, og det er en utfordring, sier Ro. Han ønsker ikke å kommentere saken ut over det. 

I Narvik Havn er de heller ikke så interessert i å snakke om saken, men direktør Rune Arnøy sier man er i dialog med bostyret. 

Det er det svenske selskapet Northland Resources AB som har avtale med Narvik Havn. Dette selskapet har et datterselskap, Northland Logistics AB, som igjen har et datterselskap, norske Northland Logistics AS, som gjerne vil ha overført rettighetene. 

– Men de har per definisjon ikke et juridisk forhold til Narvik Havn, sier styreleder Hans Larsen i Narvik Havn KF. Han bekrefter at de er uenige med konkursboet i denne saken, men sier at det er dialog mellom partene. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.