Nytt datasenter på Mo blir blant landets største
Arve Ulriksen er administrerende direktør i Mo industripark, som er et av Norges største industrimiljøer med rundt 2335 ansatte fordelt på 110 bedrifter. Til uka får parken et nytt datasenter. (Foto: Mo industripark)

Nytt datasenter på Mo blir blant landets største


Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen er full av lovord om industrien i Mo i Rana. – Her ser vi en industri som er grønnere, smartere og nyskapende, sier han. Førstkommende tirsdag åpner ministeren Mo industriparks nye datasenter.

Det er det internasjonale blokkjede-selskapet Bitfury Group står bak det nye datasenteret.

– Jeg er strålende fornøyd med at Bitfury velger å legge sitt nye datasenter til Mo i Rana. Datasentre er en næring som kan bidra med økt sysselsetting og verdiskaping over hele landet. Pilene peker også oppover for Nordland: arbeidsledigheten er lav, og det er vekst i produksjon og eksport, Her ser vi en industri som er grønnere, smartere og nyskapende, sier Torbjørn Røe Isaksen som hyller både den grønne tilnærmingen og nyskapingen i fylket.

Allerede i november i fjor la Mo industripark ut de første jobbannonsene i forbindelse med det nye datasenteret, skriver Rana Blad.

I forbindelse med besøket i Mo i Rana skal næringsministeren åpne en ny kran på Rana industriterminal.Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.