Hederspris til Janson

Jan-Frode Janson ble fredag kåret til årets alumni ved Handelshøgskolen, UiN. (Foto: Bård Borch Michalsen)
Konsernsjefen i Sparebanken1 Nord-Norge er kåret til årets tidligere student ved Handelshøgskolen, Universitetet i Nordland.

Konsernsjef Jan-Frode Janson i Sparebank1 Nord-Norge er kåret til årets alumn (tidligere student) ved Handelshøgskolen, Universitetet i Nordland.

-Vi er ikke i tvil om at vi har funnet en meget verdig kandidat, sa juryleder Knut Riksen jr. da han offentliggjorde beslutningen under avslutningen av Handelshøgskoledagen i Bodø fredag kveld.

Juryen for årets alumn i Bodø har lagt vekt på Jansons ambisjon om å bidra til å utvikle Nord-Norge.  For å oppnå dette har han etter bare et drøyt år i sin nye jobb besøkt de fleste av de 64 kommuner som banken er representert i.

 -Direkte kontakt med politikere og lokalt næringsliv viser at vedkommende også har kunden i fokus. Samtidig skiller han ikke på om vedkommende er ordfører eller student. Stor eller liten. I møte føler du at Jan-Frode Janson har en genuin interesse og oppmerksomhet for akkurat deg, sa juryleder Knut Riksen jr.