Fikk markedsføringsprisen 2015

Arne Trengereid mottok torsdag Markedsføringsprisen 2015. Premien var et bilde av kunstneren Hilde Eilertsen Sletvold. (Foto: Reiseliv i nord)
Administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv, Arne Trengereid, ble i går tildelt Nordnorsk Markedsføringspris 2015.
Administrerende direktør i Nordnorsk Reiseliv, Arne Trengereid, ble i går tildelt Nordnorsk Markedsføringspris 2015.

Tildelingen skjedde under konferansen Nord i Sør.
I juryens begrunnelse heter det at "prisvinneren er en meget uredd person, som ikke nøler med å tale paven midt i mot når det kreves. Vi skulle gjerne hatt flere av slikt kaliber her nord." Videre omtaler juryen Trengereid som en fremragende talsperson for Nord-Norge og en som har fremmet reiselivets interesser på så mange områder. 

Prisvinner Arne Trengereid har arbeidet i inn- og utland, sør og vest, men mest i nord. Han har hatt lederstillinger i både landfast og sjøveis reiseliv, og sågar prøvd å flytte fra Nord-Norge tre ganger. Uten å lykkes. Han har vært adm. dir på Radisson i Tromsø, jobbet i Hurtigruten, og sjef for Troms Reiseliv AS. De siste årene har han vært direktør for markedsføringsselskapet Nordnorsk Reiseliv AS. 

Han har også en rekke tillitsverv å vise til. 

Juryen som deler ut markedsføringsprisen består av representanter fra Sparebank 1 Nord-Norge, Hurtigruten, Statoil, NHO reiseliv Nord-Norge og Nordnorsk Reiseliv. 

 

Tags