Årets gründerkvinner i Nord-Norge er kåret

Kriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnesen Busch vant gründerpris. (foto: Innovasjon Norge)
SALT Lofoten AS ved Kriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnesen Busch gikk av med seieren i den regionale finalen i Nord-Norge "Årets gründerkvinne 2014".

SALT Lofoten AS ved Kriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnesen Busch gikk av med seieren i den regionale finalen i Nord-Norge "Årets gründerkvinne 2014".

- Kriss og Kjersti er uredde og ambisiøse gründere, og utradisjonelle i måten de formidler kunnskap på. Ikke minst går de to kvinnene foran som gode rollemodeller, noe vi har lagt vekt på i årets kåring sa Karsten Nestvold, direktør for nordlandsavdelingen av Innovasjon Norge under tildelingen, skriver Lofotposten.

Det var i SALT sine lokaler i Svolvær at prisen på 50.000 kroner ble delt ut av Karsten Nestvold.

 - Dette er en veldig oppløftende anerkjennelse, som inspirerer oss til å jobbe videre for kystens framtid, sier Rokkan Iversen til Lofotposten.

Salt går dermed videre til den nasjonale finalen som går av stabelen i Oslo 18. november. Der skal de presentere ideen sin for en jury, ledet av Innovasjons Norge administrerende direktør. Vinneren av den nasjonale konkurransen får med seg en halv million kroner til videre satsing.

 

 

 

 

 

 

Dette er SALT:
SALT er en uavhengig kompetansebedrift med kunnskap om og for kysten. Bedriften leverer tjenester innenfor forskning, rådgivning og formidling knyttet til havet og kysten. En av målsetningene er å hindre frafallet i videregående skole. Målgruppen er elever i 15 skoler i de tre nordlige fylkene, fem i hvert fylke.

Tags