Vil lokke russere og kinesere til Sandtorg

Idylliske Sandtorgholmen i Tjeldsund har ligget ute for salg i snart to år, men er ennå ikke solgt. Nå tar det internasjonale eiendomsmeglerselskapet Eklund Oslo New York over prosjektet, og de skal markedsføre eiendommen verden over.

Det skriver Fremover.

Interessen for eiendommen - som er verdsatt til 20 millioner kroner - har vært laber her hjemme. Men eiendomsmegler Ståle Helland er sikker på å solgt eiendommen:

- Vi markedsfører oss internasjonalt og vi har henvendt oss til Russland og Kina, samt store deler av verden. Jeg mener at sjansene for å finne en kjøper er mye større der ute enn i Norge, da eiendommen er helt spesiell fortsetter han.

Han forteller at de allerede har fått flere "treff" på de internasjonale  nettsidene sine, men at det foreløpig ikke foreligger konkrete bud.

Helland har to kjøpegrupper i tankene. Enten de som har veldig god råd og vil ha en fritidseiendom, eller de som er interessert i kjøpe for å satse i hotellnæringen.

- Det er ikke lenge siden at det var en rik kineser som var involvert i en storhandel i Nord-Norge og eiendommen er helt unik, sier han.

 

Nøkkelord