Narvik og de andre terrakommunene har kommet til enighet med DNB. (Foto: Jojo86/Wikimedia)
Fylkesrådsleder Tomas Norvoll vil legge brann- og redningslederutdanning til Høgskolen i Narvik. (Foto: Jojo86/Wikimedia)

Vil ha brannutdanning til Narvik

Tomas Norvoll vil ha brann- og redningslederutdanning i Narvik.

I dag kom nyheten om regjeringen legger en nasjonal fagskole for brann og redning til Norges Brannskole i Tjeldsund. 

Fylkesrådsleder i Nordland Tomas Norvoll (Ap) sier dette er et viktig steg for brannskolen.
-En egen fagskole for brann- og redningsvesenet i Tjeldsund er et viktig steg videre for utdanningen av brann og redningspersonell i Norge. Dette er resultat av politisk målrettet arbeid kombinert med faglige argumenter og viser at godt arbeid fører frem, sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll(Ap).

Nå vil han ta satsingen enda et skritt videre: 

-Kompetansen til brann- og redningsvesenet må utvides i tråd med samfunnets behov. Da må også utdanningssystemet favne bredere enn en fagskole. I flere faglige utredninger pekes det på et behov for å utdanne ledere innen brann- og redningsvesenet. Med en nasjonal fagskole på plass vil det være åpenbare synergieffekter ved å legge en slik type utdanning til Høgskolen i Narvik, sier Norvoll.

Nå vil han arbeide aktivt for at Narvik får et kompakt og helhetlig utdanningssystem for det norske brann- og redningsvesenet. 
 

Fylkesrådsleder i Nordland Tomas Norvoll (Ap)

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.