Øystein Rushfeldt er svært kritisk til hvordan malmressursen er beskattet av Sydvaranger Gruve AS. (Foto: Linda Storholm)
Øystein Rushfeldt er hovedaksjonær i Antaeus AS som har kjøpt Store Norske Gull AS. (Foto: Linda Storholm)

Vil bygge nordnorsk industriselskap

Om det blir drift igjen i Store Norske Gull AS avhenger av kapital, sier Øystein Rushfeldt. 

I dag kom nyheten om at selskapet Antaeus AS, hvor Rushfeldt er daglig leder og medeier, har kjøpt Store Norske Gull AS. 

Rushfeldt forteller at han ønsket å kjøpe Store Norske Gull for å videreføre det meget solide arbeidet som er lagt ned i selskapet. Målet er å på sikt skape et nordnorsk industriselskap med nordnorsk eierskap.

Rushfeldt har betydelig erfaring og kompetanse innen utvikling av mineralressurser, blant annet gjennom Nussir ASA, hvor han er direktør og medeier. I 2014 vant han som første nordmann noensinne Nordic Exploration Award.

Per i dag er det ikke drift i Store Norske Gull AS, og når det kan bli drift igjen i selskapet avhenger av kapital sier Rushfeldt.

– Akkurat nå er det kapitaltørke i mineralmarkedet, men når dette snur vil det være mulig å starte arbeidet igjen, sier han. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.