Barentssekretariatet står fortsatt uten ny daglig leder. (Foto: Linda Storholm)
Barentssekretariatets ansatte er bekymret for utviklingen i organisasjonen etter at de fikk ny leder. Nå skal styreleder Stig Olsen fungere som daglig leder mens Pia Svensgaard er sykemeldt. (Foto: Linda Storholm)

Styrelederen vikarierer som sjef i Barentssekretariatet

Daglig leder i Barentssekretariatet Pia Svensgaard er fortsatt sykemeldt fra jobben. 

Pia Svensgaard har vært leder av Barentssekretariatet i sju måneder, men for etpar uker siden ble det fra de ansattes side uttrykt misnøye med lederen blant annet fordi hun skal ha vært lite til stede, og at de føler seg usikre på organisasjonens strategi.

I forrige uke ble hun sykemeldt, og nå tiltrer Stig Olsen som arbeidende styrelder, og tar over den daglige driften, skriver Nord24

Stig Olsen er til vanlig stabssjef i Nordland fylkeskommune, og beslutningen om at han skal fungere som arbeidende styreleder er tatt av styret i Barentssekretariatet. Olsen sier han kommer til å være til stede ved kontoret i Kirkenes for å ivareta den daglige driften. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.