Styreleder tar over i Store Norske

Annette Malm Justad, styreleder i Store Norske Spitsbergen kullkompani (SNSK), blir nå arbeidende styreleder frem til ny direktør er funnet.

Annette Malm Justad, styreleder i Store Norske Spitsbergen kullkompani (SNSK), blir nå arbeidende styreleder frem til ny direktør er funnet.

High North News har tidligere meldt at det tilsynelatende er vanskelig å finne en villig og passende erstatter for Per Andersson som administrerende direktør i kullselskapet på Svalbard

I en melding fra selskapets styre heter det nå at styrelederen, Annette Malm Justad, skal fungere som arbeidende styreleder i Store Norske fra 3. desember – da Andersson fratrer.

I meldingen fra selskapet heter det at; «Store Norske står nå overfor tunge og vanskelige oppgaver, både i forhold til medarbeiderne og driften, og i forhold til selskapets eier. Dette er en periode med mye usikkerhet, og det er viktig med kontinuitet fram til en løsning for selskapet er etablert».

 For få dager siden meldte Store Norske at man planlegger en drastisk nedbemanning og rasjonalisering av driften.   Dette kommer midt oppe i prosessen med å finne ny direktør, som, ifølge meldingen fredag, fortsetter.

 

Anette Malm Justad kan sette
Anette Malm Justad kan sette "arbeidende" foran tittelen styrleder i Store Norske Spitsbergen kullkompani. I alle fall frem til ny direktør er funnet og kommet på plass. (Foto: SNSK).

Nøkkelord