Solid resultathopp i Statoil

Statoils kvartalsrapport for årets tre første måneder viser et hopp i det justerte driftsresultatet på 9 prosent til 46 milliarder kroner.

Det er godt over analytikernes konsensusanslag på 42,2 milliarder, skriver nettavisen e24.no

– Høyere priser og gode resultater fra vår amerikanske gassverdikjede bidro til en økning i justert driftsresultat (…) Driften vår er solid og danner grunnlag for en rebasert organisk produksjonsvekst på omkring to prosent i 2014, sier Statoils konsernsjef Helge Lund i en pressemelding.

Ved den forrige kvartalspresentasjonen annonserte selskapet et kutt i investeringsplanene på 30 milliarder kroner, frem til 2016.

– For å møte bransjens utfordringer knyttet til kostnader og kapitalintensitet, har vi satt i gang nye tiltak dette kvartalet for ytterligere å styrke effektiviteten og konkurranseevnen. Samtidig har vi nådd viktige milepæler i den pågående prosessen for å redusere kostnadsbasen. Vi er i rute i forhold til å oppnå planlagt vekst, sier Lund.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.