Satser på ungdommen

I 2016 fyller konferansen Arctic Frontiers i  Tromsø ti år. Jubileumsåret blir markert med en styrket satsing på fremtidens arktiske ambassadører under paraplyen Arctic Frontiers Young.

En bærekraftig utvikling i nord forutsetter at fremtidige generasjoner har god kunnskap om regionen og Arctic Frontiers’ ungsatsing bidrar til dette, skriver  Trude Borch og Ole Øvretveit Arctic Frontiers i en innlegg hos Nordlys. De skriver videre: 

– Arctic Frontiers sin ungsatsing startet med en internasjonal studentworkshop i regi av ARCTOS, et nettverk for forskere på marine økosystemer i Arktis. Disse studentsamlingene med et omfattende faglig og sosialt program på Hurtigruten er fortsatt sentrale i konferansens ungdomssatsing. Arctic Frontiers Young inkluderer også tilbud til ungdomsskoleelever i Tromsø og tilbud til unge studenter, forskere, næringsaktører og politikere fra flere land. I tillegg legger Arctic Frontiers til rette for ungdom fra inn- og utland som ønsker å jobbe som frivillige under konferansen. Studenter deltar også gratis på konferansen. I etterkant av arrangementet blir disse unge deltakerne ofte viktige ambassadører for Arctic Frontiers, for Tromsø og for Arktis. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.