Russland og Sør-Korea ser også på mulighetene for å samarbeide om utviklingen av nye, isgående skip.
(Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Russland og Sør-Korea ser også på mulighetene for å samarbeide om utviklingen av nye, isgående skip. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Russland og Sør-Korea vil samarbeide i Arktis


Utenriksrepresentanter fra Russland og Sør-Korea har hatt samtaler om et samarbeid i Arktis, skriver nyhetsbyrået Arctic info.

Ifølge den russiske ambassadøren Anton Vasiliyev er samtalene en fortsettelse av dialogen som fant sted mellom de to landene under toppmøtet i Seoul, i november i fjor.

- Vi diskuterte det faktum at de mest interessante områdene for samarbeid i Arktis vil være vår forbindelse med republikken Korea, i forhold til alle mulighetene som er i de nordlige havrutene. Det å følge opp disse mulighetene er en av de fire fundamentale, nasjonale interessene for Russland i Arktis, sier Vasiliyev. Diplomaten viser til at det også er et uttalt mål, og en del av Russlands policy i Arktis, i perioden frem til 2020 og utover.

Den russiske føderasjonen og republikken Korea har også diskutert mulighetene for å samarbeide om forskning i Arktis, samt om å gå sammen for å utvikle nye, isgående skip. De spesifikke detaljene i det bilaterale samarbeidet vil diskuteres av eksperter i de relevante departementene på begge sider.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.