Ønsker NRK velkommen

Sist torsdag kunne kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen åpne nye og moderne NRK-lokaler i Alta sentrum. Med 24 ansatte blir dette en stor og velkommen etablering i Finnmarks største by, skriver Altaposten på lederplass, og fortsetter:

Den store lakmustesten vil være om redaksjonen klarer å sette dagsordenen i hele fylket og være frampå i forhold til nordområdene. Her ligger det til rette for å lage journalistikk som kan være interessant i hele nasjonen og gjerne utenfor landegrensene. 

Vi mener NRK gjør et strategisk riktig valg ved å gjenåpne en egen redaksjonell avdeling i Finnmark, etter lang tids «ekteskap» med Troms. Vi ønsker landsdelen det aller beste. Det finnes en rekke saker der Nord-Norge bør ha felles fokus, men vi mener Finnmark og Barentsregionen fortjener et eget redaksjonelt miljø som kan skape nærhet til menneskene i nord, men også se de store linjene i et internasjonalisert område. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.