Oljesamtaler i Sandnessjøen

Hvordan vil de norske politikerne legge til rette for oljefremtiden i det nordøstlige Norskehavet? Det er ett av temaene som i morgen skal debatteres på olje- og gasskonferansen som arrangeres i Sandnessjøen.

Konferansen Offshore Nordland – som er et samarbeid mellom Helgeland Regionråd, Nordland fylkeskommune, DnB og interesseorganisasjonen Petro Arctic – starter rundt lunchtider i dag.

Det er 15.ende året konferansen går av stabelen, og i følge arrangørene har interessen økt år for år.

Når debattleder Geir Johnsen samler fire stortingspolitikere til debatt i morgen, er det med utgangspunkt i det overhengende spørsmålet «Politikk, næringsvett – eller begge deler?»

Stortingspolitikerne som skal presentere sine synspunkter for hvordan de kan bidra med å stimulere næringen er: Anna Ljunggren (Ap); Odd Henriksen (H), Janne Sjelmo Nordås (SP) og Kenneth Svendsen (Frp).

Blant innlederne i dag er Eivind Thorbjørnsen (plassjef i Sandnessjøen for BP Norge og representant fra Skarv-feltet), og Torolf Christensen (direktør for feltutviklingen ved Aasta Hansteen). Hans Jakob Hegge, områdedirektør for Drift Nord i Statoil, er også tilstede for å snakke om selskapets satsing i nord.

Oljedirektoratet og olje- og energidepartementet er også representert, ved henholdsvis Sissel Eriksen (direktør for leting) og politisk rådgiver Einar Remi Holmen.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.