Formannskapet i Sør-Varanger er innkalt til orienteringsmøte fredag for en avklaring på hva som skjer med konkursboet etter Sydvaranger Gruve AS. (Foto: Linda Storholm)
Eierne av Sydvaranger Gruve har bedt om midlertidig stopp i aksjehandelen. (Foto: Linda Storholm)

Nye eiere av Sydvaranger?

Varsler annonsering fra selskapet innen to døgn. 

Northern Iron Limited, som eier Sydvaranger Gruve AS, har i en melding til den australske børsen bedt om en midlertidig stopp i handelen med aksjer fra selskapet. Årsaken som oppgis er at det vil komme en annonsering fra selskapet, skriver Sør-Varanger Avis.  

Dette kan bety alt fra at selskapet har funnet en løsning på den dårlige økonomiske situasjonen, til at de er nært en konkurs. Men det siste avviser pressetalsmann Harald Martinsen overfor Sør-Varanger Avis: 

– Nei, det er ikke nummeret før konkurs, men det betyr at det vil komme en ny melding fra selskapet innen 48 timer, sier pressetalsmann Harald Martinsen. Han avviser også at det er snakk om en suspensasjon fra børsen, og lover at annonseringen som er varslet vil ha positivt fortegn. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.