Ny miljøvernsjef på SvalbardTrondheimsmannen Knut Fossum (53) er ansatt som ny miljøvernsjef hos Sysselmannen på Svalbard.

Fossum kommer fra stillingen som leder for Naturarvseksjonen i Miljødirektoratet, og har vært på Svalbard en periode før. Han jobbet som naturvernrådgiver hos Sysselmannen fra 2006 til 2008.

– Etter mitt syn er stillingen som miljøvernsjef hos Sysselmannen en av de mest spennende jobbene i miljøforvaltningen. Her er det oppgaver innenfor mange fagområder, et spenn fra det lokale til det internasjonale og stor oppmerksomhet om hva om skjer. Derfor har jeg søkt jobben. Også er det jo selvsagt en kjempebonus å få bo på Svalbard igjen, sier 53-åringen, som tiltrer stillingen i oktober.

Knut Fossum er utdannet naturforvalter ved Landbrukshøgskolen på Ås (nå Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Han har blant annet arbeidet i Nordland fylkeskommune og hos Fylkesmannen i Nordland, i tillegg til Miljødirektoratet (tidligere Direktoratet for naturforvaltning).

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.