Momek Group AS (Foto: Linda Storholm)
Momek har vedlikeholdskontrakter med Boliden Aitik verd mellom 150 og 200 millioner kroner. (Foto: Linda Storholm).

Ny kontrakt i Sverige til Momek


Momek Techteam, en del av Momek Group, har fått ny vedlikeholdskontrakt med gruveselskapet Boliden Aitik i Gällivare i Sverige.

Med denne nye kontrakten, som går over tre år, har Momek nå ansvaret for vedlikholdet av hele inntransporten ved anlegget i Gällivare, der Boliden Aitik driver det de kaller verdens mest effektive dagbrudd-kobbergruve.

Daglig leder i Momek Techteam, Roger Skatland, forteller til High North News at med denne siste kontrakten så tilføres ytterligere 20 – 25 arbeidsplasser til de mellom 25 og 40 som allerede nå jobber med vedlikehold av transportørene fra dagbruddet og inn til anrikingsanlegget. 

– Det er en stor jobb, en tung jobb. Steinen som brytes farer hardt med transportutstyret, så det er nok å stå i med, understreker Skatland, som forteller at de to kontraktene Momek nå har med Boliden Aitik representerer mellom 150 og 200 millioner kroner.
Momek har vedlikholdsansvar for transportørene fra dagbruddet inn til prosesseringen i Gällivare.  (Foto: Boliden Aitik).

Momek har vedlikholdsansvar for transportørene fra dagbruddet inn til prosesseringen i Gällivare. (Foto: Boliden Aitik).

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.