Helgeland Sparebank har kontor i seks kommuner på Helgeland. Her er kontoret deres i Mosjøen, i Vefsn kommune. (Foto: Wikimedia/Basketbread)
Helgeland Sparebanks bygning i Mosjøen. (Foto: Wikimedia/Basketbread)

Ny direktør i Helgeland Sparebank

Lisbeth Flågeng er ansatt som ny administrerende direktør i Helgeland Sparebank. 

Flågeng har vært konstituert i stillingen siden 1. oktober, og har vært ansatt siden 1985. Hun overtar etter Jan Erik Furunes som fratrådte stillingen 30. september. 

Lisbeth Flågeng har hatt ulike lederstillinger i banken, de siste 16 årene har hun vært viseadministrerende banksjef.  Flågeng har også hatt flere styreverv i bankens datterselskaper og tilknyttede selskaper, samt eksterne verv. Hun har økonomi- og revisjonsutdannelse og i tillegg enkeltfag på høyskole- og universitetsnivå. 

Styret for Helgeland Sparebank uttaler i en pressemelding at de er svært fornøyd med at Lisbeth Flågeng har takket ja til jobben som administrerende direktør. De ser fram til et godt samarbeid for å videreutvikle en selvstendig og solid bank med visjon om å være en drivkraft for vekst på Helgeland. 

 

Administrerende direktør i Helgeland Sparebank Lisbeth Flågeng. (Foto: Helgeland Sparebank)

Administrerende direktør i Helgeland Sparebank Lisbeth Flågeng. (Foto: Helgeland Sparebank)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.