Nordkraft selger Fjellkraft

Nordkraft selger Fjellkraft til Clemens Kraft. 

Nordkraft har vært eier av Fjellkraft siden 2009. Men som et ledd i selskapets omstilling det siste året ble Fjellkraft skilt ut, og lagt ut for salg i fjor høst. Men det lyktes ikke å finne en kjøper til selskapet som har 14 ansatte. I mars ble det derfor vedtatt å avvikle driften i Fjellkraft inkludert de 14 ansatte. 

Men etter avvikling av driften har det likevel lyktes Nordkraft å finne en kjøper med de prosjektene som ligger i Fjellkraft. Clemens Kraft overtok selskapet 28. mai. Løsningen sikrer at prosjektene som ligger i selskapet blir ivaretatt videre. 

– Vi er glade for at Clemens Kraft med dette tar ansvaret for å følge opp småkraftprosjektene videre, uttaler adm.dir. Eirik Frantzen i Nordkraft. 

Adm.dir i Clemens Kraft uttaler at fjellkraftporteføljen kompletterer deres egen småkraftportefølje på en god måte. Overtakelsen er i samsvar med selskapets vekststrategi. 

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.