Politimester Ellen Katrine Hætta i Øst-Finnmark politidistrikt
Ellen Katrine Hætta blir politimester for nye Finnmark politidistrikt.

Nå er Hætta politimester for hele Finnmark

Ellen Katrine Hætta har i statsråd i dag blitt utnevnt til politimester i nye Finnmark politidistrikt.

45-åringen har frem til dagens utnevnelse fungert som politimester for Øst-Finnmark. 

– Den siste tida forteller oss det vi alltid har visst, at Finnmark ligger midt i verden, sier den nyutnevnte politimesteren.

– Vi har siden september stått i en svært krevende situasjon på Storskog grensestasjon. Samtidig skal vi gjennomføre politireformen og etablere Finnmark politidistrikt. Det er to store og utfordrende oppgaver. Jeg er klar til å ta fatt på utfordringene. Den største fordelen er at vi har husene fulle av flinke folk, fortsetter Hætta.

– Befolkningen i Finnmark fortjener en likeverdig polititjeneste med resten av landet. Vi som bor her vet at vi har store avstander og mye vær, som gjør det krevende å planlegge og drive polititjeneste, understreker politimesteren.

– I dag vil jeg koste på meg å være aller mest opptatt av det nye Finnmark politidistrikt. Jeg gleder meg til å jobbe med engasjerte ansatte øst og vest i Finnmark. Sammen skal vi videreutvikle polititjenesten for befolkningen i Norges mest spennende fylke, sier hun i en pressemelding.

I nye Nordland politidistrikt er det Tone Vangen som overtar som politimester, etter Geir Ove Heir.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.