Nå er de ferdig med den ville ungdomstida

Sigvald Brist (t.v.) er storfornøyd med jubileumsfeiringen. Her sammen med fiskeriminister Elisabeth Apaker og Bjørn Wiggen. (Foto: Lofotprodukt AS)
- Nå har vi lagt bak oss den villeste ungdomstida, nå skal vi vokse videre, lansere nye produkter og erobre nye markeder, sier administrerende direktør i Lofotprodukt AS, Sigvald Rist.

- Nå har vi lagt bak oss den villeste ungdomstida, nå skal vi vokse videre, lansere nye produkter og erobre nye markeder, sier administrerende direktør i Lofotprodukt AS, Sigvald Rist.

I helgen inviterte sjømatbedriften til storstilt jubileumsfeiring, og markerer med det at 20 år har gått siden oppstarten i 1994. Boklansering, fotoutstilling og storkonsert var noe av det som stod på programmet.

- Helga har vært helt topp, vi har hatt en super jubileumsfeiring. Vi har hatt boklansering, fotoutstilling, konsert på fredag, og jubileumsmiddag på lørdag. Det har gått kast i kast, men jeg er utrolig fornøyd med feiringa. Dette har vært en fest flere dager til ende, sier Sigvald Rist.

 

Folkefest

På konserten fredag, spilte Moddi og Violent Road, og over tusen publikummere møtte opp. Dette er direktøren svært fornøyd med. Han forteller også at billettinntektene går uavkorta til Meieriet Kultursenter i Leknes. Det gamle meieriet er i dag under oppussing og rehabilitering, og skal huse det kommende kultursenteret i byen.

- Vi er utrolig fornøyd med oppmøtet og at arrangementet ble utsolgt. Vi tok utgiftene for arrangementet og billettinntektene går i sin helhet til det nye kultursenteret, forteller Rist.

Det ble til slutt totalt 275.000 kroner i billettinntekter, men ikke nok med det: Under festmiddagen lørdag bidro bedriftens største eier, Kverva AS med hele 500.000 kroner til samme formål.

Direktøren i Lofotprodukt forklarer hvorfor det er viktig å bidra i lokalsamfunnet:

- En bedrift er en del av et samfunn, og det å skape et attraktivt lokalsamfunn hvor ungdommen har positive fritidsaktiviteter, det er viktig for næringslivet. Det er også svært viktig for oss som virksomhet, sier han.

 

Skal vokse seg større

Direktøren har planene klare for de neste 20 årene, Lofotprodukt skal opp og frem.

- Nå skal vi vokse videre, lansere nye produkter og erobre nye markeder.  Vi har hele tiden noe nytt på gang og det kommer mye spennende produkter fremover, så her er det bare å følge med, sier direktør Sigvald Rist.

 

 

Lofotprodukt AS:

- Er en sjømatprodusent i Leknes   kommune.
- Har ca. 150 ansatte.
- Hadde i 2013 en omsetning på 312   millioner kroner.

 

Nøkkelord