Momek Techteam ekspanderer til Sverige

Daglig leder Roger Skatland i Momek Techteam sier satsingen mot gruveindustrien i Sverige gir resultater. (Foto: Mye i Media)
Momek Techteam har kapret tre kontrakter i Sverige. Nå etablerer de seg hos söta bror og oppretter kontor i Gällivare.


Momek Techteam har kapret tre kontrakter i Sverige. Nå etablerer de seg hos söta bror og oppretter kontor i Gällivare.

Momek Techteam kapret nylig en storkontrakt med Boliden Aitik, og nå har de til sammen tre kontrakter i Sverige. Det melder Mo Industripark.

Kontrakten med Boliden Aitik er bedriftens første vedlikeholdskontrakt, etter at de i 2010 begynte å jobbe mot gruveindustrien og i 2012 landet en kontrakt med Kiruna LKAB om produksjon og montering av lastestasjoner.

Senere har det blitt flere avtaler, og i øyeblikket har Momek Techteam tre kontrakter i Sverige. Dette er den direkte foranledningen til etableringen av Momek Techteam AB i Gällivare.

Den nye avtalen er en toårs kontrakt som går på vedlikehold av fire knusere. Den har et års opsjon, og vil gi ca 24 arbeidsplasser.

Momek Techteam har nå to store kontrakter med LKAB for 2017 og 2018 med en samlet verdi på ca 40 millioner kroner. – Kontraktenes langsiktighet gir bedriften forutsigbarhet, men også positive ringvirkninger for de andre Momek-bedriftene, sier daglig leder Roger Skatland.




Nøkkelord