Direktør i Mo industripark (bildet) Arve Ulriksen skriver at det er urovekkende når stortingskandidater krever at Norge går ut av EØS-avtalen, som er så enormt viktig for landet. (Foto: MIP Info)
Mo industripark har vunnet "Made in Norway" i Nord-Norge. (Foto: MIP).

Made in Norway-pris til Mo Industripark


Mo industripark er kåret som vinner av Avinors “Made in Norway” i Nord-Norge. Prisen gis for MIPs målrettede fokus på grønn industri gjennom programmet MIP Bærekraft.


Avinors prosjekt Made in Norway ble startet våren 2017 med mål om å løfte frem initiativer og bedrifter som sørger for verdiskapning både lokalt og nasjonalt i sitt virke. 

– Fremtidens konkurransekraft er grønn og de grønne løsningene er også nå gjerne de som er mest lønnsomme da ressursutnyttelsen blir optimalisert. I tillegg er det viktig at industrien er i forkant av stadig strengere miljøreguleringer som har kommet de senere årene og som det vil være økende fokus på også i fremtiden. Dette har MIP Bærekraft-programmet vært med på å løfte frem.

Nå har vi over 25 ferdigstilte, pågående og planlagte prosjekter som er et direkte resultat av MIP Bærekraft, sier Administrerende direktør i Mo industripark as, Arve Ulriksen, initiativtaker til MIP Bærekraft, i en pressemelding. Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.