LNS mister jobb i Ballangen

- Litt trist å miste et slikt oppdrag, men vi skilles som gode venner, sier adm. dir. Frode Nilsen om opphøret av samarbeidet med Miljøkalk i Ballangen. Her er Nilsen fotografert utenfor egne kontorer i Risøyhamn. (Foto: Arne F. Finne).
Etter mange års samarbeid med LNS vil Miljøkalk AS overta driften av dolomittforekomsten i Ballangen selv. – Litt trist, sier Frode Nilsen.


Etter mange års samarbeid med LNS vil Miljøkalk AS overta driften av dolomittforekomsten i Ballangen selv. – Litt trist, sier Frode Nilsen.

Miljøkalk AS, et selskap i Frantzefoss minerals, har samarbeidet med Leonhard Nilsen og sønner (LNS) i Ballangen siden 2004.

"I nærmere 13 år har LNS og Miljøkalk jobbet side om side for på best mulig måte ivareta ressursen og videre verdiskapning.

Fleksibel og kompetent

Når Miljøkalk nå tar over driften av gruven i egen regi, er det en naturlig følge av at Franzefoss Minerals gjennom en årrekke har satset tungt på utvikling av anleggene i konsernets portefølje som et kompetanse- og teknologidrevet bergverkselskap.

LNS har gjennom hele perioden vært en svært fleksibel og kompetent partner for Miljøkalk, og vi benytter anledningen til å takke for samarbeidet", skriver Miljøkalk i en pressemelding.

Ingen dramatikk

Direktør Frode Nilsen i LNS bekrefter overfor High North News at samarbeidet med Miljøkalk har vært godt, og at det ikke er noen dramatikk i at det nå er over.

- Det er selvsagt litt trist å miste en slik jobb, men når de nå vil gjøre den selv, kan ikke vi gjøre noe med det. Det har aldri vært noen stor jobb for oss, men et velkomment bidrag til driften. Og jeg vil absolutt presisere at samarbeidet har vært fint hele veien, og at vi skilles som gode venner, sier Frode Nilsen.




Nøkkelord