Statssekretær i Olje- og energidepartementet Elnar Remi Holmen kom for å høre en debatt om forventninger til de kommende stortingsmeldingene om energi og industri. (Foto: Linda Storholm)
Politisk rådgiver i Olje- og energidepartementet Elnar Remi Holmen kom for å høre en debatt om forventninger til de kommende stortingsmeldingene om energi og industri. (Foto: Linda Storholm)

Kom for å lytte, men debatten uteble

Flere som arbeider med regjeringens energimelding var på plass for å lytte da topplederne fra industriens organisasjoner sto samlet på scenen under Industri 2015, men innspillene uteble. 

For selv om det i følge programmet skulle handle om Energimeldingen og Industrimeldingen som er varslet til våren, og hvilke forventninger og krav norsk industri har til arbeidet, så handlet debatten i stor grad om arbeidslivspolitikk, oljekrisen, og helt på tampen en utfordring om hva debattantene Stein Lier-Hansen (Norsk Industri), Kristin Skogen Lund (NHO), Leif Sande (Industri Energi) og Tor-Arne Solbakken (LO) vil gjøre for situasjonen på Svalbard. 

Samtidig satt salens eneste deltaker fra regjeringen, politisk rådgiver i Olje- og energidepartementet Elnar Remi Holmen, og tvitret.

High North News snakket med Holmen i pausen etter debatten: 

– Vi er flere til stede her i salen som jobber med dette og var kommet for å høre hvilke innspill næringen har, sier han. 

– Har de det for godt?

– Nei, jeg kan ikke si det. De diskuterte ting som hører under andre departement enn vårt, og det er nyttig, men vi er her primært for å få innspill til energimeldingen, sier Holmen, men legger til at departementet snakker med industrien om temaet ellers også. 

– Men det hadde vært nyttig å høre på en debatt om temaet. Det er dialogen mellom industri, organisasjoner, nærignslivet forøvrig og oss politikere som fører dette arbeidet fram, sier han.


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.