Barentssekretariatet står fortsatt uten ny daglig leder. (Foto: Linda Storholm)
Barentssekretariatet står fortsattuten ny daglig leder. (Foto: Linda Storholm)

Klarer ikke ansette ny leder for Barentssekretariatet


Laila Dalhaug har trukket seg som konstituert daglig leder. 

Styret for Barentssekretariatet har i dag konstituert assisterende fylkesrådmann i Finnmark, Anne-Cathrine Larsen som ny daglig leder inntil en ny er på plass. 

Laila Dalhaug, som har fungert som daglig leder etter at Pia Svendsgaard sa opp sin stilling, har trukket seg. 

– Jeg var ikke aktuell videre som leder og valgte derfor å gå tilbake til den stillingen jeg hadde tidligere, som rådgiver, forteller Laila Dalhaug. Hun sier videre at hun vil fortsette å jobbe for at sekretariatet skal løse oppdraget på en god måte til det beste for det norsk-russiske samarbeidet. 

Da stillingen som daglig leder for Barentssekretariatet ble utlyst var det 18 personer som søkte på stillingen. Søkerlisten ble offentliggjort 28. januar, men ansettelsen drar ut. I en pressemelding fra styret heter det: “Det ble ikke foretatt tilsetting av daglig leder på dagens styremøte, da styret trenger noe mer tid til å behandle dette spørsmålet.”

Vi har hittil ikke fått svar på vår henvendelse til styreleder Stig Olsen. 

Laila Dalhaug  har trukket seg fra stillingen som konstituert daglig leder i Barentssekretariatet og går tilbake til sin rådgiverstilling. (Foto: Barentssekretariatet)

Laila Dalhaug har trukket seg fra stillingen som konstituert daglig leder i Barentssekretariatet og går tilbake til sin rådgiverstilling. (Foto: Barentssekretariatet)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.