Kari Bremnes fikk Agenda Nord-Norges ærespris 2017. Utdeler var styreleder Jan-Frode Janson. (Foto: Agenda Nord-Norge)
Kari Bremnes fikk Agenda Nord-Norges ærespris 2017. Utdeler var styreleder Jan-Frode Janson. (Foto: Agenda Nord-Norge)

Kari Bremnes vant æresprisen


– Hun er selve lyden av Nord-Norge, sier styreleder i Agenda Nord-Norge, og konsernsjef i Sparebank1 Nord-Norge Jan-Frode Janson. 

Ikveld fikk Kari Bremnes æresprisen under årets Agenda Nord-Norge. Det setter henne i godt selskap, sammen med fjorårets vinner Ole Henrik Magga, og vinneren fra to år tilbake, Arthur Arntsen. 

Prisen er på 50.000 kroner, som Bremnes donerer til organisasjonen Zulufadder, en fadderorganisasjon som ble startet av Mari Maurstad for barn i Sør-Afrika som er blitt foreldreløse på grunn av AIDS. 

– Denne landsdelen er en stor del av meg og jeg har en hemningsløs kjærlighet til den. Jeg elsker folkelynnet; temperamentet, kampviljen, replikkføringa, utholdenheten, rausheten, humoren, mørketida, sommernettene, kontrastene i vær, lys og landskap. Det er dessuten helt genialt å få muligheten til å gi noe videre ved hjelp av en sånn pris. Jeg har valgt et prosjekt der du får mer for pengene enn i Nord-Norge for tida, sier Bremnes. 

Prisen ble overrakt Bremnes under kveldens arrangement i Mo industripark. 

– Nord-Norges historie er full av stolte øyeblikk. De er skapt av mennesker og summen av øyeblikkene forteller hvem vi er. Alle bidrar til å skape øyeblikk, samtidig er det noen som bidrar ekstra til øyeblikk som får betydning for mange av oss. De menneskene ønsker vi å trekke fram. Og Kari Bremnes er en levendegjøring av prisens statuetter, sier Janson. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.