Isaksen, Jensen og Quest til Industrikonferansen

Både næringsminister Isaksen, finansminister Jensen, og den kjente økonomijournalisten Richard Quest kommer til industrikonferansen i september. (Foto: Helge Skodvin/NFD, Rune Kongsro/FD, Association for International Broadcasting)
Programmet for Industri 2018 er nå lansert, og høydepunktene står i kø. 

Programmet for Industri 2018 er nå lansert, og høydepunktene står i kø. 

Tradisjonen tro byr programmet på en god miks av politikere, næringslivsledere og industrifolk. Det store høydepunktet blir kanskje møtet mellom finansminister Siv Jensen og CNN-journalisten Richard Quest, som fem dager i uka leder programmet Quest Means Business på CNN. 

Quest er en anerkjent næringslivsjournalist som jobbet i BBC før han begynte i CNN i 2001. Han kjenner økonomien og politikken i USA og Europa bedre enn de fleste, og det blir spennende å høre hans analyse av hvordan Trumps politikk påvirker Norge. Men utover sin egen programpost skal han altså også møte vår egen finansminister Siv Jensen. 

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer også, men hva han skal snakke om er ikke klart ennå. 

Ikke uventet er mange av programpostene framoverlente, og det går i datasentre, grønt skifte og fossilfri produksjon. Hybrit, som vi tidligere har skrevet om i HNN, kommer for å fortelle om sine planer for fossilfri produksjon av stål. Celsa Nordic, som er Norges største gjenvinningsfabrikk, der de smelter skrapmetall om til "nytt", kommer også for å snakke om hvordan bærekraft bidrar til å skape nye forretningsmodeller. 

Industri 2018 arrangeres i Bodø 26.-27. september, og ledes av Siri Lill Mannes. Det er bransjeorganisasjonen Norsk Industri som er arrangør. 

Nøkkelord