Barents Observer har ingen skrivende journalister i staben lengre. (Skjermdump)
Barents Observer har ingen skrivende journalister i staben lengre. (Skjermdump)

I dag avgjøres skjebnen til Barents Observer

Alle journalistene i avisa har sagt opp. 

I dag ble det kjent at tidligere redaktør Thomas Nilsen, og journalist Atle Staalesen har startet opp en ny nettavis, The Independent Barents Observer. 

Det ble også kjent at Barent Observer-journalist Trude Pettersen har sagt opp sin stilling, og at hun i oppsigelsesperioden skal jobbe med oppgaver i Barentssekretariatet, hun skal ikke skrive for Barents Observer. 

– Vi vet ikke helt enda hva som nå vil skje med Barents Observer, sier konstituert direktør i Barentssekretariatet Laila Dalhaug. 

Barents Observer er eid av Barentssekretariatet, som igjen eies av de tre nordnorske fylkeskommunene. I morgen møtes styret i Barentssekretariatet, og på sakslisten står blant annet spørsmålet om avisa skal redigeres etter redaktørplakaten eller ikke. Et spørsmål som har vært stridens kjerne gjennom hele våren og sommeren. 

Nå må de i tillegg diskutere avisas videre liv. 

– Saken skal diskuteres i styret i morgen, og hvis de bestemmer seg for å drive videre så må det ansettes en redaktør og journalister som kan levere innhold, sier Dalhaug. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.