Jan-Frode Janson ble fredag kåret til årets alumni ved Handelshøgskolen, UiN. (Foto: Bård Borch Michalsen)
Jan-Frode Janson ble fredag kåret til årets alumni ved Handelshøgskolen, UiN. (Foto: Bård Borch Michalsen)

Hederspris til Janson

Konsernsjef Jan-Frode Janson i Sparebank1 Nord-Norge er kåret til årets alumn (tidligere student) ved Handelshøgskolen, Universitetet i Nordland.

-Vi er ikke i tvil om at vi har funnet en meget verdig kandidat, sa juryleder Knut Riksen jr. da han offentliggjorde beslutningen under avslutningen av Handelshøgskoledagen i Bodø fredag kveld.

Juryen for årets alumn i Bodø har lagt vekt på Jansons ambisjon om å bidra til å utvikle Nord-Norge.  For å oppnå dette har han etter bare et drøyt år i sin nye jobb besøkt de fleste av de 64 kommuner som banken er representert i.

 -Direkte kontakt med politikere og lokalt næringsliv viser at vedkommende også har kunden i fokus. Samtidig skiller han ikke på om vedkommende er ordfører eller student. Stor eller liten. I møte føler du at Jan-Frode Janson har en genuin interesse og oppmerksomhet for akkurat deg, sa juryleder Knut Riksen jr.

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.