Redaktør Thomas Nilsen i BarentsObserver (t.f.) må stille i drøftingsmøte på grunn av hvordan han har reagert på vedtaket i representantskapet. Her sammen med resten av redaksjonen, 
Jonas Karlsbakk (f.v.), Atle Staalesen, Trude Pettersen og Thomas Nilsen. (Foto: Claus Bergersen)
Alvorlige ansikter i Barents Observer da konflikten med eierne startet. Når er oppsigelsen av redaktøren, Thomas Nilsen (t.h.) trukket, mot at han sier opp stillingen frivillig. (Foto: Claus Bergersen)

Forlik i Barents Observer

 

Styret i nettavisen Barents Observer og den tidligere oppsagt redaktøren, Thomas Nilsen, har blitt enige om en minnelig ordning. Oppsigelsen trekkes mot at Nilsen selv sier opp stillingen.

Det melder nettstedet Nord24 etter et forhandlingsmøte mellom styret i Barents Observer og Norsk Journalistlag i dag. 

Oppsigelse trukket

Forhandlingene har resultert i at oppsigelsen av Nilsen er trukket tilbake, mot at Nilsen selv sier opp sin stilling i Barents Observer og i Barentssekretariatet.

Til Nord24 sier Thomas Nilsen at det er helt uaktuelt å gå tilbake til jobben i nettavisen. –Etter en slik konflikt er det klart at jeg ikke vil ha de nordnorske fylkeskommunene som arbeidsgiver, sier han.

Et års lønn

Også styreleder Stig Olsen i Barentssekretariatet sier at en retur til redaktørstolen for Nilsen er helt uaktuelt. Olsen hever at styret hadde en godt begrunnet oppsigelse, men likevel vil gå med på en minnelig ordning, der Thomas Nilsen mottar lønn i et år fremover.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.