Ferdigstiller nytt rognkjeks-anlegg på Sleneset

– Vi kommer med første innlegg av rognkjeks i november-desember i år, sier daglig leder Dan Kristian Larssen i Atlantic Lumpus til Kyst.no. Han opplyser også at de har investert hele 36 millioner kroner på rognkjeksproduksjon.

Atlantic Lumpus jobber for tiden på spreng for å ferdigstille produksjonsanlegget sitt på Sleneset i Nordland. Anlegget er dimensjonert for en produksjon av 2,5 – 3,0 millioner sjøklar rognkjeks pluss fire millioner yngel, som oppdrettsnæringen bruker i kampen mot lakselusen.

– Atlantic Lumpus har valgt en etappevis økning av produksjonen. I første generasjon blir det en til halvannen million rognkjeks. Første leveranse sjøklar fisk blir i mai-juni neste år. Produksjonen skjer i moderne lokaler oppført i 2011, som nå er bygget ut fra 1.200 til 1.500 kvadratmeter og tilpasset oppdrett av rognkjeks. Det investeres 36 millioner i satsingen, sier daglig leder Dan Kristian Larsen til Kyst.no. 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.