Diskuterer nordområdene i Budapest

Stortingets delegasjon til NATOs parlamentarikerforsamling er på vei til vårsesjonen i Budapest. Viktige sikkerhetspolitiske temaer står på agendaen, melder Stortinget.

– Med de sikkerhetspolitiske spenningene vi har vært vitne til den siste tiden, er NATOs parlamentarikerforsamling blitt en stadig viktigere arena for politisk tenkning og debatt. Jeg ser frem til å diskutere felles utfordringer og løsninger sammen med parlamentariske kollegaer, sier delegasjonsleder Øyvind Halleraker (H) før avreise.

2015 markerer NATO PAs 60-årsjubileum. Jubileet finner sted i en tid preget av økende sikkerhetspolitiske utfordringer langs NATOs grenser. Temaer som står på dagsordenen for vårsesjonen i Budapest er utviklingen av NATO samt aktuelle sikkerhetspolitiske problemstillinger, deriblant RusslandUkraina-konflikten, Nordområdene, Midøsten, terror og ekstremisme.

Den neste sesjonen i forsamlingen er det Stortinget som selv er vert for. Høstsesjonen i NATOs parlamentarikerforsamling vil finne sted i Stavanger 9.–12. oktober, melder Stortinget.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.