Derfor valgte de Harstad

– Her finnes landsdelens mest komplette petroklynge, sa  Marius Stamnes i Weatherford Norge AS da han gikk opp på podiet under nordområdekonferansen i Harstad og snakket om hvorfor selskapet har valgt å etablere seg i nord og Harstad spesielt. 

– Harstad ligger godt til for oljebransjen; på flanken av Norskehavet og Barentshavet, og vi er i nord fordi vi mener servicebransjen må se nordover. Det er her fremtiden ligger, og vi vil være nært kundene, sier Stamnes, og legger til: 

– Byen har landsdelens mest komplette petroklynge, fra tolking av seismikk, leting, feltutbygging til vedlikeholds- og modifikasjonsleverandører, sier Stamnes, og fortsetter: – Vi vil være en del av denne industriklyngen; det gir oss en bedre forståelse av nordområdene. Byen har snart 40 års olje-erfaring og et par generasjoners kompetansetilfang. Ved å være lokal, får vi eierskap til nordområdene

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.