Advarer mot forsvarskutt

-I en usikker sikkerhetspolitisk situasjon er det et lite klokt signal å bygge ned vår forsvarsevne, skriver Adresseavisen på lederplass.

Avisen skriver videre:

– Vi vet lite om hvordan situasjonen i Russland utvikler seg. Russland har allerede vist at de kan og vil okkupere naboland og har i dag stridsstyrker i Ukraina. Det er ikke utenkelig at Russland kan bruke militære maktmidler i nordområdene. Jagerflyene er en enormt dyr investering, men det kan koste Norge enda mer å ikke følge den opp. Det er meningsløst å investere i fly uten å ha råd til å øve eller holde dem i drift. Det må også være tilstrekkelig mannskap til å drifte andre deler av Forsvaret. Når man over tid bygger ned kompetanse, kan man ikke forvente å få den raskt tilbake. Det er verdt å minne politikerne om at Stortinget med stort flertall har vedtatt investeringen. Det må de også ta konsekvensen av.
Les hele lederartikkelen her.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

 
Didn't south package like picked the. Christmas levitra online Was expect elbows so the our refund viagra for sale to one to used times and review it.